DESCENDENTII MEMORIE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII MEMORIE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii Memorie:
In acest joc trebuie sa gasiti perechile de carti cu Descendentii. In primul nivel sunt 12 carti deci sase perechi pe care trebuie sa le gasiti. Veti fi cronometrati deci incercati sa gasiti perechile cat mai repede ca sa primiti mai multe puncte. La finalul acestui joc de memorie se va calcula scorul final si daca aveti multe puncte puteti avea sansa sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. In partea dreapta veti avea punctele adunate si cronometrul. In al doilea nivel numarul de carti creste si va fi mai dificil sa gasiti repede perechile. Trebuie sa fiti atenti si sa dati dovada de indemanare si tinere de minte ca sa reusiti sa va indepliniti obiectivul cu succes in acest joculet din categoria descendentilor. In acest joc de memorie veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa intoarceti cate doua carti ca sa vedeti daca sunt la fel.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: descendants memory, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu descendentii de memorie, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9895 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

catalina a spus 23.01.2016

imi place jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info