POUND PUPPIES LIVRARI - JOCURI CU POUND PUPPIES

ULTIMELE JOCURI CU POUND PUPPIES

POUND PUPPIES LIVRARI - JOCURI CU POUND PUPPIES

Cele mai populare JOCURI CU POUND PUPPIES

Descrierea jocului Pound Puppies Livrari:
Pound Puppies Livrari este cel mai captivant joc aparut in categoria cainilor, care iti va testa indemanaea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. In fiecare nivel trebuie sa livrati un caine unui copil care are nevoie de cineva sa ii fie alaturi. Va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa prin tuneluri pe sub pamant cu cainii ca sa ajungeti la copil in curte. Nu e atat de usor precum pare deoarece inainte sa ajungeti la copil trebuie sa adunati de sub pamant niste jucarii. Veti avea in partea de sus a ecranului lista cu jucariile pe care trebuie sa le gasiti. In plus jocul este contracronometru si daca nu ajungeti la copil la timp cu cainele veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Incercati sa adunati bonusuri prin tunel ca sa primiti mai multe puncte, sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pound Puppies Livrari acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu livrari, jocuri cu tuneluri, pound puppies tunnel time, jocuri cu pound puppies 2016, jocuri cu pound puppies noi, jocuri cu catei, jocuri cu caini, jocuri cu catelusi, jocuri cu pound puppies cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7672 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pound Puppies Livrari, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alina a spus 05.11.2015

e dragut dar nu-mi da altul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info