CURSA CU CAMIOANE PE TIMP - JOCURI CU CAMIOANE

CURSA CU CAMIOANE PE TIMP - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Cursa cu Camioane pe Timp:
Cursa cu Camioane pe Timp este unul din cele mai captivante jocuri aparute in categoria tirurilor, numai aici pe site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de sageti pentru a conduce camioanele. Trebuie sa ajungeti la destinatie inainte ca timpul sa se termine. Desi pare simplu nu va grabiti sa subestimati dificultatea acestui joc, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si trebuie sa fiti foarte atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In partea de sus in stanga va fi cronometrul si viteza cu care va deplasati cu camioanele de curse. Daca nu ajungeti la timp trebuie sa reincepeti jocul. Daca va rasturnati cu camionul trebuie sa reincepeti jocul deci fiti atenti la curbe sa nu le luati cu viteza foarte mare. Daca doriti sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor incercati sa ajungeti cat mai repede cu camionul la linia de sosire.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa cu Camioane pe Timp acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: sports truck time trial, jocuri curse cu camioane, jocuri curse pe timp, jocuri cu camioane sport, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4604 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa cu Camioane pe Timp, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cursa cu Camioane pe Timp!

Made by www.firstpixel.info