SCOOBY DOO PLOAIE CU MANCARE - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY DOO PLOAIE CU MANCARE - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby Doo Ploaie cu Mancare:
In acest joc trebuie sa adunati cat mai multe puncte inainte ca timpul sa se termine. Cu cat aveti mai multe puncte cu atat aveti mai mari sanse sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa mutati mancarea ca sa formati linii verticale sau orizontale de cel putin trei mancaruri la fel. Veti avea la dispozite trei minute pentru a aduna cat mai multe puncte. In partea de sus va fi cronometrul si punctele adunate. In dreapta va fi eroul nostru din desene animate Scooby Doo care va va sustine sa adunati cat mai multe puncte. Veti avea de potrivit hamburgeri, aripioare de pui, pizza si multe alte feluri de mancare. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium, alaturi de cei mai buni jucatori, deoarece numai asa veti demonstra tuturor de ce sunteti in stare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby Doo Ploaie cu Mancare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: bee cool scooby doo food rain bejeweled, jocuri cu mancare, jocuri bejeweled, jocuri cu scooby doo noi, jocuri scooby doo 2015, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6106 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby Doo Ploaie cu Mancare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scooby Doo Ploaie cu Mancare!

Made by www.firstpixel.info