DORA IN TARAMUL FLORILOR - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA IN TARAMUL FLORILOR - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora in Taramul Florilor:
Dora in Taramul florilor este un joc palpitant de aventura care va vatesta agilitatea si indemanarea. In acest joc vei fi cu fetita ta preferata Dora, care se afla in taramul florilor si trebuie sa aduca din nou fericirea si culoarea in acest taram. Scopul jocului este sa treceti cu bine de fiecare nivel si sa adunati toate florile. Aceti grija sa nu cadeti in prapastii deoarece veti pierde o viata si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Daca vi se termina toate vietile veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput tot jocul. In fucntie de cat de repede ati terminat nivelul si de cate floricele ati adunat veti primi un anumit punctaj. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne une like daca v-a placut jocul nostru cu Dora.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora in Taramul Florilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri dora flower world, jocuri cu flori, jocuri de aventura, jocuri de aventura noi, jocuri de aventura gratis, jocuri de fete, jocuri aduna florile,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49294 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora in Taramul Florilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denisa a spus 15.04.2014

e foarte frumos jocul acesta ca oricum si eu la surioara mea ii schib scutecu si daca aveti si voi o surioara sau frate si daca nu stitii saschimbati scutece sa ma intrebati pe roli.ro

adi a spus 02.04.2014

e foarte frumos jocu

andrei a spus 02.04.2014

se blochiaza foarte mult

ane a spus 29.03.2014

e bun nu fb

AANA a spus 04.03.2014

jocul e frumos lu cine nui place e prost

DANIEL a spus 02.03.2014

E SUPER TARE JOCUL

auracata a spus 25.01.2014

dute dracu cu jocul tau

Ba esti a spus 17.01.2014

bai esti nebuna! pe tine te cheama DORAAIGZG_????+++???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

andreea a spus 12.01.2014

imi place mult jocuri cu dora:)

andreea a spus 04.01.2014

un joc prost

andreea a spus 04.01.2014

haiiiiiii

roxana a spus 30.12.2013

a

roxana a spus 30.12.2013

e naspaaaaaa bai

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info