SOFER PE TIR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Sofer pe Tir:
Sofer pe Tir este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria camioanelor, care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan, deoarece in fiecare nivel trebuie sa luati marfa dintr-un loc si sa o duceti la destinatie inainte ca timpul sa se termine. Desi pare simplu nu va grabiti sa subestimati dificultatea acestui joc, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si trebuie sa fiti foarte atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa folositi sagetile pentru a controla camionul dar aveti grija deoarece drumul e foarte aglomerat si daca faceti accident veti pierde din viata. Daca vi se termina trebuie sa incepeti nivelul de la inceput. Asta se va intampla si daca nu reusiti sa duceti marfa la destinatie la timp. In partea de sus a ecranului va fi cronometrul. Cu cat terminati mai repede cu atat veti primi mai multe puncte.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer pe Tir acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: truck driver, jocuri cu soferi pe camion, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 12460 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer pe Tir, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Madalin a spus 08.06.2016

Vreau sa joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info