FEED US 5 - JOCURI DE ACTIUNE

Publicitate

FEED US 5 - JOCURI DE ACTIUNE

Publicitate

Descrierea jocului Feed us 5:
Feed us 5 este unul dintre cele mai asteptate jocuri cu pesti carnivori, care mananca oameni precum si alti pesti mai mici si mai mari pe care va trebui sa ii controlezi cat mai bine, alaturi de care sa incerci sa ajungi cat mai departe in misiunile pe care le ai si de dc nu sa dovedesti tuturor cat de bun esti in tot ceea ce inseamna activitatea acestor misiuni. Fii cat mai atent la persoanele pe care le ai, incearca sa ii musti pe toti alaturi de pestele carnivor prezent in Feed us V si sa reusesti sa spulberi tot ceea ce ai in fata lasand doar o balta de sange in urma ta. Trecerea cator mai multor nivele te va ajuta sa ajungi in fruntea clasamentului si de ce nu sa devi cel mai bun peste carnivor al secolului.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreaga activitate a noului joc Feed us Cinci.

Cuvinte cheie: jocuri feed us 5, jocuri feed us, jocuri feed us 6, jocuri cu pesti, jocuri cu pesti noi, jocuri cu pesti gratis, jocuri cu pesti pirania, jocuri cu pesti pirania in avion, jocuri cu pesti pirania 2, jocuri cu pesti pirania 4, jocuri cu pesti pirania 5, jocuri cu pesti pirania care mananca oameni, piranha pestele ucigas 5, jocuri cu pesti pirania care mananca pesti, jocuri cu pesti de vanzare, jocuri cu pesti la pescuit, jocuri cu pesti care mananca alti pesti, jocuri cu pesti carnivori, jocuri cu pesti care mananca, jocuri cu pesti de hranit, jocuri cu pesti de acvariu, jocuri cu pesti care cresc,

Jucat de: 14289 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Feed us 5, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

george a spus 16.11.2013

este tare

sebi a spus 13.10.2013

putin

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info