DORA SI DIEGO PUZZLE - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SI DIEGO PUZZLE - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora si Diego Puzzle:
Dora si Diego Puzzle este un joc de indemanare cu copii nostrii preferati, care iti testeaza capacitatea de concentrare dar mai ales rabdarea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa aranjezi toate partile unei imagini, pentru a obtine imaginea finala cu Dora si Diego. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoaece vei vedea ca nu este asa de usor cum pare si trebuie sa fi foarte atent. Pentru inceput trebuie sa iti alegi dificultatea jocului. Iti sugerez sa incepi cu varianta cea mai usaora, pana te obisnuiesti cu jocul, iar mia tarziu sa incerci si variantele mai grele. Varianta mai usaora are un numar mai mic de piese, iar variantele mai grele au tot mai multe piese. Da tot ce ai mai bun si exerseaza pentru a ajunge sa faci repede puzzle-ul. Cu cat il faci mai repede cu atat strangi mai multe puncte. Inainte ca piesele sa se amestece veti avea la dispozitie cateva secunde pentru a vedea imaginea finala cu George. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Dora si Diego Puzzle.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Diego Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu dora de indemanare, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego online, jocuri cu diego de aventura, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu dora si diego pentru copii, jocuri frumoase cu dora si diego, jocuri de facut puzzle, jocuri puzzle, jocuri de indemanare, jocuri puzzle mania dora and diego,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 56305 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Diego Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Georgiana a spus 14.02.2014

Nspa !

Andreea a spus 11.01.2014

acus eu o sa vad daca o sa pot

florea denisa andree a spus 25.12.2013

bine ca la voi merge dar la mine nu

isa a spus 11.12.2013

am jocat jocul de 100 de ori si e foarte frumos

elena a spus 05.10.2013

foarte usor jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info