HAZEL IMBRACATA ELEGANT - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL IMBRACATA ELEGANT - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Imbracata Elegant:
In acest joc veti avea cateva minute la dispozitie in fiecare nivel pentru a face-o pe bebelusa HAzel fericita. Daca nu reusiti sa terminati toate sarcinile la timp veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Va trebui sa ii dati lui Hazel telecomanda ca sa se uite la televizor unde afla de concursul de costume pompoase cu tema animalelor si deci sa ia si ea parte la concurs, imbracata intr-un costum de paun. Va trebui sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, daca se poate repede, ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa o ajutati pe Hazel si pe mama ei sa faca un costum de paun cat mai frumos pentru Hazel ca sa aiba sanse sa participe la concurs si chiar sa castige. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti nu va faceti griji, deoarece veti primi toate instructiunile necesare: o sageata va fi in permanenta langa voi si va va arata tot ce trebuie sa faceti pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Imbracata Elegant acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel fancy dress, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri de ingrijit bebelusi, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3697 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Imbracata Elegant, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Imbracata Elegant!

Made by www.firstpixel.info