PUZZLE CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

PUZZLE CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Puzzle cu Viata Secreta a Animalelor:
Puzzle cu Viata Secreta a Animalelor este un joc frumos aparut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, in care va trebui sa dati dovada de indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a rezolva un puzzle cu animalul de companie Duke, din filmul viata secreta a animalelor. Trebuie sa puneti toate piesele la locul lor pe rand, una cate una folosind mouse-ul si daca terminati repede ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Daca terminati repede puzzleul cu Duke veti primi un punctaj mai mare si asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa fiti atenti deoarece numai asa veti gasi repede locul fiecarei piese din puzzle. Duke este cainele noi venit in casa lui Katie, o iubitoare de animale, care avea numai un caine pe nume Max inainte.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Viata Secreta a Animalelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the secret life of pets puzzle, jocuri cu duke, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1197 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Viata Secreta a Animalelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Viata Secreta a Animalelor!

Made by www.firstpixel.info