VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE MEMORIE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE MEMORIE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor de Memorie:
Viata Secreta a Animalelor de Memorie este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, in aceasta categorie cu noul film de animatie cu animale de companie, in care veti avea parte de multe provocari si trebuie sa dati dovada de indemanare, agilitate si tinere de minte pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a intoarce pe rand cartile astfel incat sa gasiti perechile de carti la fel. Pe carti sunt tot felul de personaje din film printre care Duke, Max, Snowball, KAtie si asa mai departe.Din fiecare carte sunt doua exemplare si trebuie sa gasiti perechile ca sa terminati jocul cu succes. DAca reusiti sa faceti asta si intr-un timp scurt puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, the secret life of pets memory, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 763 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor de Memorie!

Made by www.firstpixel.info