VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE COLORAT - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE COLORAT - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor de Colorat:
Viata Secreta a Animalelor de Colorat este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, in care trebuie sa demonstrati ca va pricepeti la colorat. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece aveti mult de munca pentru a va indeplini obiectivul cu succes pentru a colora o imagine frumoasa cu Max, Duke si Snowball, eroii nostri din noul film de animatie Viata secreta a animalelor. Nu e atat de usor precum pare deoarece trebuie sa fiti atenti la detalii si sa dati dovada de creativitate pentru a colora frumos imaginea cu cele trei animale de companie. Max si Duke au fost nevoiti sa devina priteni datorita lui Snowball, care desi era adorabil avea un plan malefic sa se razbune pe toate animalele de companie si pe stapanii lor, fiind gelos pe fericirea lor si nervos ca el a fost abandonat. Max si DUke reusesc sa ii opreasca planul si devin buni prieteni. In acest joc veti avea in stanga culorile pe care le puteti folosi pentru a colora imaginea.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the secret life of pets: coloring, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2428 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor de Colorat!

Made by www.firstpixel.info