DIEGO CU TRACTORUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DIEGO CU TRACTORUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Diego cu Tractorul:
Diego cu Tractorul este un joc interesant cu tractoare, in care esti un muncitor pe santier. Trebuie sa conduci tractorul prin fiecare parte a santierului si sa aduni gunoaiele. Fiecare parte a santierului reprezinta un nivel. Pe masura ce avansezi la nivele superioare vei avea tot mai mult de adunat si drumul va fi tot mai greu. Odata ce termini toate nivelele misiunea ta va fi incheiata. Odata inceput primul nivel vei intalnii pe drum cateva resturi pe care trebuie sa le iei in cupa. Ca sa faci asta trebuie doar sa inaintezi spre ele. Nu te grabi deoarece drumul este plin de obstacole si ai putea sa te rastorni. Daca te rastorni tractorul tau va fi distrus si vei pierde tot progresul de pana atunci, fiind nevoit sa incepi nivelul de la inceput. De asemenea daca te grabesti s-ar putea sa pierzi unele obiecte din cupa si nu vei strange la fel de multe puncte. Odata ajunsi la sfarsitul unui nivel vei pimi un anumit numar de puncte, in functie de cate obiecte ai adunat.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Diego cu Tractorul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri friv 100, jocuri y8, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego online, jocuri cu diego cu tractirul, jocuri cu tractoare, jocuri cu tractorul lui diego, jocuri diego tractor, jocuri curse, jocuri curse cu tarctoare, jocuri cu tractoristi, jocuri de condus tractoare, jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare gratis, jocuri cu tractoare pentru copii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38482 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Diego cu Tractorul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

fdsrf a spus 24.02.2014

Spune-ti si tu parerea ta! Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Diego cu Tractorul, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Amalia a spus 07.01.2014

ce joc urat Va rog sa nu va jucati

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info