LIVRARI CU CAMIONUL KAMAZ - JOCURI CU CAMIOANE

LIVRARI CU CAMIONUL KAMAZ - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Livrari cu Camionul Kamaz:
Livrari cu Camionul Kamaz este un joc frumos aparut pe site-ul nostru in care va trebui sa conduceti niste camioane de transport la tara, pe un drum destul de accidentat, plin de dealuri si obstacole. Este o sarcina dificila de aceea trebuie sa fiti foarte atenti si sa dati dovada de indemanare la volan pentru a trece cu bine de toate provocarile de la tara. Trebuie sa ajungeti la destinatie inainte ca timpul sa se termine. Trebuie sa fiti agili dar nu va grabiti deoarece riscati sa va rasturnati si atunci veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa folositi sagetile pentru a conduce camionul Kamaz pentru a ajunge la destinatie cu bine. Camioanele Kamaz sunt foarte rezistente de aceea numai ele fac astfel de livrari pe drumuri de tara. Aveti grija sa nu pierdeti marfa din remorca deoarece trebuie sa incepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Livrari cu Camionul Kamaz acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu livrari cu camionul, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane kamaz, kamaz delivery 3 the country challenge, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7164 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Livrari cu Camionul Kamaz, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

uio a spus 13.02.2016

e cel mai urat joc catralioanele pe care leam jucat naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info