VIATA SECRETA A ANIMALELOR NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor Numere Ascunse:
Viata Secreta a Animalelor Numere Ascunse este un nou joc aparut in categoria animalelor de companie, in care veti avea nevoie de indemanare si agilitate pentru a gasi toate cifrele ascunse in imaginile din fiecare nivel. VEti vedea imagini frumoase cu eroii nostri din noul film de animatie viata secreta a animalelor si trebuie sa gasiti cifrele si numerele ascunse. Desi pare simplu nu va grabiti sa subestimati dificultatea acestui joc, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si trebuie sa fiti foarte atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Veti avea nevoie de mouse pentru a da click pe cifre. Daca dati click gresit veti pierde din puncte. In partea de sus aveti lista cu numerele pe care trebuie sa le gasiti: de la 1 la 15.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu numere ascunse, jocuri cu cifre, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri gaseste numerele ascunse, the secret life of pets numbers, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4515 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor Numere Ascunse!

Made by www.firstpixel.info