EVADAREA CHIHUAHUA - JOCURI CU CAINI

Cele mai populare JOCURI CU CAINI

Descrierea jocului Evadarea Chihuahua:
Evadarea Chihuahua este un joc frumos aparut in categoria catelusilor, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea si perspicacitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, sa interactionati cu lucrurile din jur, sa rezolvati puzzleuri, sa descuiati inchizatori, sa gasiti combinatii de la lacate si asa mai departe ca sa ajutati cainele chihuahua sa isi salveze iubita din cusca. Trebuie sa ajutati catelusa sa evadeze din cusca ca cei doi caini sa poata sa fie impreuna. Este destul de dificil dar sunt sigur ca va veti descurca bine daca sunteti atenti. Daca reusiti sa evadati cu cainii repede puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, deoarece jocul este cronometrat. In partea de sus in dreapta va fi cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Evadarea Chihuahua acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu caini mici, jocuri cu caini chihuahua, jocuri cu evadari, jocuri escape, jocuri cu evadari din cusca, chihuahua lover escape, jocuri cu caini noi, jocuri cu caini 2015, jocuri cu catelusi, jocuri cu catei,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8996 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Evadarea Chihuahua, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

delia a spus 10.11.2015

cam greu jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info