SABRINA ESTE MURDARA - JOCURI CU SABRINA SECRETUL VRAJITOAREI ADOLESCENTE

ULTIMELE JOCURI CU SABRINA SECRETUL VRAJITOAREI...

SABRINA ESTE MURDARA - JOCURI CU SABRINA SECRETUL VRAJITOAREI ADOLESCENTE

Cele mai populare JOCURI CU SABRINA SECRETUL VRAJITOAREI...

Descrierea jocului Sabrina Este Murdara:
Sabrina Este Murdara este un joc frumos aparut in categoria vrajitoarelor, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara www.jocuri-friv.ro. In acest joc trebuie sa o curatati pe Sabrina care s-a intors dintr-o misiune foarte murdara. Trebuie sa folositi pentru inceput o penseta pentru a da jos de pe Sabrina crengile de copac, aflate pe haine si in parul ei. Dupa aceea trebuie sa folositi buretele si apa pentru a spala noroiul de pe SAbrina, care are si hainele si pielea foarte murdare. Trebuie sa folositi ustensilele din dreapta si din stanga cu mose-ul pentru a curat-o pe Sabrina cat mai bine. Vrajitoarea are incredere in voi deci trebuie sa dati tot ce aveti mai bun ca sa nu o dezamagiti. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre serialul Sabrina Secretul Vrajitoarei Adolescente.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sabrina Este Murdara acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: messy sabrina, jocuri de spalat, jocuri de curatat, jocuri cu sabrina secretul vrajitoarei adolescente 2016, jocuri cu sabrina secretul vrajitoarei adolescente disney channel, jocuri cu sabrina, jocuri cu vrajitoare, jocuri disney channel, jocuri sabrina secrets of a teenage witch,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3056 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sabrina Este Murdara, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

militaru a spus 14.10.2016

ebeton

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info