VIATA SECRETA A ANIMALELOR CAUTA NUMERELE ASCUNSE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR CAUTA NUMERELE ASCUNSE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor Cauta Numerele Ascunse:
Viata Secreta a Animalelor Cauta Numerele Ascunse este un joc captivant aparut pe site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea, agilitatea, spiritul de observatie si chiar perspicacitatea. Scopul este sa gasiti numerele de la 1 la 10 ascunse in imaginea din fiecare nivel. Imaginile sunt din noul film de animatie Viata Secreta a Animalelor. DEsi pare usor nu va grabiti sa judecati deoarece aceste numere ascunse in imagini sunt bine camuflate deci greu de vazut. Sa spunem ca in primul nivel numerele sunt destul de simplu de gasit dar pe masura ce avansati in nivele superioare creste si dificultatea, deci va fi tot mai greu sa identificati cifrele ascunse in imaginile cu viata secreta a animalelor. Joc va fi lista cu numerele pe care le-ati gasit si tot acolo e afisat si cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor Cauta Numerele Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the secret life of pets spot the numbers, jocuri cu cifre, jocuri cu numere ascunse, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri gaseste numerele ascunse, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2366 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor Cauta Numerele Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor Cauta Numerele Ascunse!

Made by www.firstpixel.info