DORA SI UNICORNUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SI UNICORNUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora si Unicornul:
Dora si Unicornul este un joc palpitant, care iti va testa agilitatea si spiritul de obsservatie. Jocul o are in prim plan pe fetita noastra preferata Dora si pe unicornul ei frumos. Scopul jocului este sa o ajutati pe Dora sa avanseze cat mai mult pe unicornul ei si sa adunati cat mai multe puncte. Folosind tasta space va trebuie sa sariti de pe o stanca pe alta si sa incercati sa adunati cat mai multe obiecte. Acestea va vor ajuta cand pierdeti jocul, deoarece cu ele va veti putea cumpara diferite lucruri. Aveti grija la drum deoarece este plin de prapastii si de obsatcole pe care daca nu le ocoliti, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Cand ati pierdut, puteti intra la magazin unde va vetri putea cumpara cu ajutorul obiectelor: un nou unicorn, alta jacheta pentru dora si multe altele. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte, ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi space pentru a sari si d pentru a fugi repede
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Unicornul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu unicorni, jocuri de calarit, jocuri dora and unicorn, jocuri de calarit cu dora, jocuri amuzante cu dora, jocuri de indemanare cu dora, jocuri de aventura cu dora, jocuri cu obstacole, jocuri pe curcubeu, jocuri dora pe curcubeu, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora si unicornul,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 69830 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Unicornul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

amionartyuiopki a spus 20.06.2016

frumos

amiona a spus 20.06.2016

ll0

mara a spus 25.03.2014

frumos joc!

Alexandra:* a spus 10.02.2014

tare

ariana a spus 04.01.2014

jocul asta afost greu da afost distractiv apropo eu am 6 ani jumate

NATI a spus 04.01.2014

IMI PLACE FOARTE TARE

gheorghe dana a spus 26.08.2013

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info