MAL SI EVIE LA SPA - JOCURI CU DESCENDENTII

MAL SI EVIE LA SPA - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Mal si Evie la Spa:
Mal si Evie la Spa este un joc frumos aparut in categoria descendentilor, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si atentia. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. In acest joc le aveti in prim plan pe eroinele noastre din filmul Descendentii, Mal si Evie. Acestea au nevoie de putina relaxare asa ca isi vor petrece ziua la un salon spa si trebuie sa aveti grija de ele. Mal si Evie au nevoie de regenerarea tenului, deoarece e plin de acnee si cosuri. Trebuie sa folositi tratamente faciale pentru a curata tenul celor doua fete ca sa fie iar curat si fin, ca fetele sa arate din nou foarte frumos. Veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas in acest joculet la spa.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mal si Evie la Spa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu saloane spa, jocuri cu mal si evie, jocuri la spa, jocuri cu mal, jocuri cu evie, mal and evie at spa, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13016 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mal si Evie la Spa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

CARINA a spus 15.07.2016

EEEEEEEEEEEEEEEE FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FRUMOS BV VOUA BAFTA MAI DEPARTE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info