VIATA SECRETA A ANIMALELOR MEMORIE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR MEMORIE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor Memorie:
Viata Secreta a Animalelor Memorie este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, in categoria animalelor, care iti va testa indemanarea, tinerea de minte, dar si agilitatea, deoarece jocul este cronometrat. Incercati sa va indepliniti repede obiectivul din fiecare nivel ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a alege cele doua carti pe care vreti sa le intoarceti ca sa le verificati daca sunt la fel. Pe carti sunt imagini cu eroii nostri din noul film de animatie Viata secreta a animalelor. Daca gasiti repede perechile puteti ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori, dar nu va fi atat de usor deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare numarul de carti creste si odata cu el si dificultatea jocului. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre filmul viata secreta a animalelor.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, the secret life of pets memory, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1228 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor Memorie!

Made by www.firstpixel.info