CAMIONUL DE TRACTARE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Tractare:
Camionul de Tractare este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. In fiecare nivel veti primi o misiune, sa tractati o masina sau un camion folosind un camion de tractare. Inainte sa incepeti jocul puteti sa va personalizati camionul de tractare, sa il colorati si asa mai departe. In acest joc veti avea nevoie de sageti pentru a conduce camionul. Trebuie sa va uitati pe harta ca sa stiti sa ajungeti la destinatie, unde aveti de tractat camionul. Va trebui sa fiti atenti deoarece jocul e pe timp si daca nu va indepliniti misiunea la timp veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Aveti grija sa nu intrati in obstacole deoarece veti avaria camionul de tractare.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Tractare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: tow truck operator, jocuri de tractat, jocuri cu masini de tractare, jocuri de tractat camioane, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19797 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Tractare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul de Tractare!

Made by www.firstpixel.info