MARIO ROBIN HOOD - JOCURI CU ROBIN HOOD

MARIO ROBIN HOOD - JOCURI CU ROBIN HOOD

Cele mai populare JOCURI CU ROBIN HOOD

Descrierea jocului Mario Robin Hood:
Mario Robin Hood este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria jocurilor cu Robin Hood, care iti va testa indemanarea si mai ales precizia. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a trage cu Mario cu sageti pentru a elibera prietenii. Este destul de dificil deoarece trebuie sa trageti in lianele de care sunt printi prietenii lui Mario, iar daca ratati si ii nimeriti veti pierde si veti fi nevoiti sa reincepeti nivelul. Jocul e dificil deoarece aveti un numar limitat de sageti pe care le puteti folosi pentru salvarea pritenilor lui Mario. Daca vi se termina sagetile si Mario Robin Hood nu si-a salvat prietenii va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. DAti tot ce aveti mai bun pentru a lovi cu sageata si bonusurile din fiecare nivel deoarece asa veti primi mai multe puncte.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Robin Hood acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario hood, jocuri cu mario de tras cu arcul, jocuri de tras la tinta, jocuri cu robin hood 2016, jocuri de tras cu arcul, jocuri cu arcasi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4860 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Robin Hood, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Robin Hood!

Made by www.firstpixel.info