BLAZE SI MASINILE MONSTRU CURSA SPRE VARFUL LUMII - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI MASINILE MONSTRU CURSA SPRE VARFUL LUMII - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Masinile Monstru Cursa Spre Varful Lumii:
Blaze si Masinile Monstru Cursa Spre Varful Lumii este cel mai palpitant joc aparut in categoria masinilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti face fata provocarilor din fiecare nivel. Blaze si masinile monstru fac o calatorie in jurul lumii si trebuie sa il ajutati sa treaca cu bine de provocarile din fiecare tara. Pentru inceput eroii nostri se afla in aer si trebuie sa ii directionati printre norii de furtuna si printre obstacole astfel incat sa ajunga cu bine la destinatie. Incercati sa adunati cat mai multe monede din aer dar si din urmatoarele nivele deoarece la final cine are cele mai multe puncte poate intra in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a directiona nava zburatoare. In al doilea nivel veti fi in Paris si trebuie sa folositi sagetile ca sa conduceti masina monstru pana la linia de sosire. In al treilea nivel trebuie sa gasiti partile lipsa din corabie.

Instructiuni: folositi sagetile si mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Masinile Monstru Cursa Spre Varful Lumii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: race to the top of the world, jocuri curse, jocuri in jurul lumii, jocuri cu blaze si masinile monstru 2015, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11464 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Masinile Monstru Cursa Spre Varful Lumii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blaze si Masinile Monstru Cursa Spre Varful Lumii!

Made by www.firstpixel.info