BLAZE SI MASINILE MONSTRU DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI MASINILE MONSTRU DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Masinile Monstru de Facut Puzzle:
Blaze si Masinile Monstru de Facut Puzzle este un joculet foarte dificil aparut pe site-ul nostru in care va trebui sa dati dovada de indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes: sa rezolvati un puzzle inainte ca timpul sa se termine. Puzzleul este cu eroii nostri de la Nickelodeon din serialul de desene animate Blaze si masinile monstru. Trebuie sa rezolvati puzzleul cat mai repede daca vreti sa aveti sansa sa intrati in top. Daca nu terminati la timp veti fi nevoiti sa reincepeti jocul. Puzzleul are multe piese destul de mici deci va fi destul de dificil sa il rezolvati intr-un timp scurt, aveti nevoie de mult antrenament. In imagine il veti vedea pe Blaze, personajul principal al serialului, care e alaturi de masina lui monstru. Veti avea nevoie de mouse pentru a aranja piesele puzzleului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Masinile Monstru de Facut Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu masini, blaze and the monster machines puzzle, jocuri cu blaze si masinile monstru 2015, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6613 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Masinile Monstru de Facut Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blaze si Masinile Monstru de Facut Puzzle!

Made by www.firstpixel.info