BLAZE SI MASINILE MONSTRU DE MEMORIE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI MASINILE MONSTRU DE MEMORIE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Masinile Monstru de Memorie:
Blaze si Masinile Monstru de Memorie este cel mai nou joc de memorie aparut aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa tinerea de minte si mai ales agilitatea. Totul tine de timp, deoarece in functie de timpul in care va indepliniti obiectivul veti primi puncte. La final se va face scorul final si daca aveti multe puncte ati putea ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume al acestui joc cu Blaze si masinile mosntru. Cartile din acest joc de memorie au pe ele imagini frumoase cu eroii nostri de la Nickelodeon din serialul de desene animate Blaze si Masinile monstru. Trebuie sa folositi doar mouse-ul pentru a cauta printre carti perechile. Incercati sa le gasiti cat mai repede ca sa va faceti remarcat in acest joc de memorie.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Masinile Monstru de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu carti de memorie, memory blaze and the monster machines, jocuri de memorie, jocuri cu blaze si masinile monstru 2015, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6823 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Masinile Monstru de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blaze si Masinile Monstru de Memorie!

Made by www.firstpixel.info