ZBOARA CU SCOOBY DOO - JOCURI CU SCOOBY DOO

ZBOARA CU SCOOBY DOO - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Zboara cu Scooby Doo:
Zboara cu Scooby Doo este unul din cele mai noi jocuri aparute in aceasta categorie care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Va trebui sa folositi sagetile ca sa il dirijati pe eroul nostru de la Cartoon Network sa ajunga cat mai departe. Zborul cu Scooby este destul de dificil deoarece drumul e plin de obstacole de care trebuie sa va feriti. Incercati sa adunati de pe drum cat mai multi biscuiti de catei pentru a primi puncte, deoarece in acest joc cu Scooby Doo punctele sunt foarte importante si daca va descurcati bine ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zboara cu Scooby Doo acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de zburat, scooby doo flying, jocuri cu scooby doo noi, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6403 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zboara cu Scooby Doo, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marian a spus 17.02.2016

e foarte tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info