SCOOBY DOO MISIUNE IN INTUNERIC - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY DOO MISIUNE IN INTUNERIC - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby Doo Misiune in Intuneric:
Scooby Doo Misiune in Intuneric este unul din cele mai palpitante jocuri aparute in categoria jocurilor cu SCooby Doo, care iti va testa indemanarea si spiritul de observatie. Scooby si prietenii sai intra intr-o pestera sa investigheze un mister dar acolo este foarte intuneric si nu se vede nimic, doar ochii persoanelor, monstrilor, fantomelor. In acest joc trebuie sa fiti atenti, sa va uitati dupa ochii malefici din pestera deoarece sunt monstri, zombi, fantome si alte creaturi infricosatoare care vor sa ajunga la SCooby si echipa lui, care vor fi reprezentati de niste ochi albi. Trebuie sa prindeti ochii malefici inainte sa ajunga la Scooby si prietenii sai. Cu cat prindeti mai multi cu atat veti avea mai multe sanse sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse ca sa il ajutati pe SCooby Doo.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby Doo Misiune in Intuneric acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: scooby doo its dark out there, jocuri cu monstri, jocuri cu scooby doo noi, jocuri scooby doo 2015, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14621 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby Doo Misiune in Intuneric, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scooby Doo Misiune in Intuneric!

Made by www.firstpixel.info