HAZEL HAINE DE ZIUA RECUNOSTINTEI - JOCURI CU BEBELUSI

HAZEL HAINE DE ZIUA RECUNOSTINTEI - JOCURI CU BEBELUSI

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI

Descrierea jocului Hazel Haine de Ziua Recunostintei:
Hazel Haine de Ziua Recunostintei este un joc frumos aparut in categoria bebelusilor, care iti va testa indemanarea si creativitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes. Trebuie sa o imbracati pe Hazel frumos de ziua recunostintei. Hazel este in curte unde urmareste un curcan pe care il va pregati de ziua recunostintei si trebuie sa o imbracati corespunzator ca sa se potriveasca tinuta in context. Puteti sa alegeti haine, accesorii si pantofi pentru bebelusa Hazel. De asemenea puteti sa schimbati curcanul si fundalul in care se afla Hazel si pasarea. Daca va place cum a iesit imaginea puteti sa o salvati in calculatorul personal sau sa o scoateti la imprimanta ca sa aveti o amintirea frumoasa cu acest joc.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Haine de Ziua Recunostintei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de ziua recunostintei, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu bebelusul hazel de imbracat, jocuri cu haine de ziua recunostintei, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2618 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Haine de Ziua Recunostintei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Haine de Ziua Recunostintei!

Made by www.firstpixel.info