SALVEAZA CAINELE - JOCURI CU CAINI

Cele mai populare JOCURI CU CAINI

Descrierea jocului Salveaza Cainele:
Salveaza Cainele este un joc palpitant aparut in categoria catelusilor, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro. In acest joc trebuie sa dati dovada de indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa ajutati o fata sa salveze cainii din fiecare nivel. Veti fi contracronometru de aceea aveti nevoie de agilitate ca sa reusiti sa salvati toti cainii la timp. Ca sa elimianti inamicii trebuie sa puneti niste bombe langa ei. Aveti grija sa nu intrati in inamici sau sa nu fiti prin preajma cand explodeaza bombele deoarece veti pierde o viata. Daca vi se termina cele trei vieti va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Cu sagetile va veti deplasa si cu space trebuie sa puneti bombe.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a pune bombe
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Salveaza Cainele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rescue dog, jocuri cu salvari, jocuri cu bombe, jocuri cu caini noi, jocuri cu caini 2015, jocuri cu catelusi, jocuri cu catei,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1469 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Salveaza Cainele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Mara a spus 01.12.2015

Nu-mi place.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info