MARIONETA PENTRU TESTE - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului Marioneta Pentru Teste:
Marioneta Pentru Teste este un nou joc aparut pe site-ul nostru, cel mai bun site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes. Trebuie sa folositi o marioneta pentru teste ca sa testati niste trasee periculoase. Va trebui sa lansati marioneta cu ajutorul unui tun astfel incat sa loviti tintele din fiecare nivel. DEsi pare usor nu trebuie sa subestimati dificultatea jocului deoarece trebuie sa va ganditi bine inainte sa trageti. In unele nivele aveti nevoie si de agilitate deoarece tintele se afla in miscare, deci nu aveti mult timp la dispozitie sa va ganditi cum sa lansati marioneta pentru teste. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Marioneta Pentru Teste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu marionete, jocuri cu papusi, jocuri cu manechine, dummy never fails, jocuri kizi noi, jocuri kizi 2015, jocuri kizi 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1539 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Marioneta Pentru Teste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Marioneta Pentru Teste!

Made by www.firstpixel.info