ELSA SI MOS CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

ELSA SI MOS CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Elsa si Mos Craciun:
Elsa a auzit de povestea lui Mos Craciun din Laponia, de la Polul Nord, potrivit careia Mosul nu mai poate sa vina anul acesta deoarece are sania stricata, motiv pentru care a hotarat sa mearga cat mai repede sa-i dea o mana de ajutor. Acolo l-a intalnit si pe Olaf care statea impreuna cu Mos Craciun, si impreuna s-au apucat sa repare sania Mosului, insa inainte de reparare acestia trebuiau sa o spele, sa o curete de murdarie astfel incat sa fie curata pe cand Mos Craciun si Elsa vor incarca toate cadourile copiilor in sania cu reni, motiv pentru care am luat furtunul si dusul impreuna cu ceva solutii de curatat saniile, si am incercat sa facem impreuna cu Elsa o treaba cat mai buna. Dupa asta va trebui sa ii scoatem cateva cuie din sania Mosului Craciun care au ajus acolo in urma cazaturii pe care tocmai a avut-o, iar in cele din urma cu un ciocan sa indreptam tabla si apoi cu o laveta sa frecam sania pana cand va straluci. Mos Craciun iti va si recunoscator tie si Elsai din Regatul de Gheata pentru munca depusa.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa il ajuti pe Mos Craciun sa isi curete sania.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elsa si Mos Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu elsa, jocuri cu elsa si mos craciun, jocuri cu elsa de iarna, jocuri de reparat, jocuri cu sanii, jocuri cu mos craciun cu sania, jocuri cu mos craciun noi, jocuri de craciun, jocuri de sarbatoare, jocuri cu cadouri, jocuri cu mos craciun 2015, jocuri de iarna, jocuri de curatat, jocuri de spalat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2684820 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elsa si Mos Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

N ICOL a spus 04.11.2016

IE TARE URAT

denisa a spus 12.08.2016

este foarte plictisitor :*

yulia a spus 17.05.2016

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uratrrrrrrrrrrr

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info