AFLA CAND VEI MURI - JOCURI DE CULTURA GENERALA

AFLA CAND VEI MURI - JOCURI DE CULTURA GENERALA

Cele mai populare JOCURI DE CULTURA GENERALA

Descrierea jocului Afla cand vei Muri:
Testul care iti va spune cu aproximare ziua in care vei muri este online din acest moment si pe Jocuri-Friv.ro si tinem sa te informam ca este vorba despre un test cat se poate de serios, un test cu intrebari si raspunsuri sinccere din partea ta in cazul in care vrei sa afli cu exactitate ziua, luna sau anul in care vei muri, te vei stinge din viata. Nu este deloc usor de acceptat acest rezultat al testului, insa ceea ce conteaza este sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci prin toate nivelele de dificultate ale acestor jocuri de copii realizand toate activitatile pe care jocul ti le pune la dispozitie. Aflarea datei mortii este un lucru bine de stiut pentru noi toti, astfel incat putem sa ne concentram mai bine pe idealurile si scopurile pe care le avem zi de zi, reusind sa trecem cu bine peste toate greutatile pe care le avem, ajungand sa castigam mai mult timp pentru lucrurile pe care ni le dorim mai mult si pe care nu reusim sa le indeplinim datorita munci, serviciului sau pentru ca nu suntem cu adevarat atenti la ele. Echipa Jocuri-Friv.ro iti ureaza sa indraznesti sa afli data exacta in care vei muri si iti ureaza sanatate si o viata cat mai lunga!

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa raspunzi corect intrebarilor puse de testul online.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Afla cand vei Muri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu teste, jocuri cu teste si intrebari, jocuri sms, jocuri pe bani, jocuri fictive, afla cand mori, afla data mortii, afla data cand vei muri, calculeaza data mortii, test data mortii mele, test ziua mortii mele, test afla data mortii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 68205 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Afla cand vei Muri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

corina a spus 01.02.2015

Nu cred

alex a spus 16.02.2014

e cel mai naspa joc..:P

Gianina a spus 11.02.2014

Recomandare!!!! Jocul Afla cand vei murieun joccc prost fratee

diana a spus 06.02.2014

nu cred

anonima a spus 05.02.2014

ce porcarie cu coasa

marian a spus 01.02.2014

jocul este foarteeeeeeeeeeeeeeeeee prost cel care a inventat jocul acesta este foarte prost

yjug a spus 12.01.2014

naspa

gggggggg a spus 06.01.2014

prosti de joc

ANINIM a spus 25.12.2013

E NASPA

ruvandra a spus 10.08.2013

acest joc este o porcarie

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info