CAMIONUL CU LEMNE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu Lemne:
Acesta este un joc palpitant aparut in categoria tirurilor, in care va trebui sa conduceti un camion mare care transporta lemne. Trebuie sa ajungeti cu bine la destinatie, sa transportati lemnele de la padure la locul de prelucrare a lemnului pentru a se face din ele mobila, hartie, lemne de foc si asa mai departe. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge repede la destinatie deoarece veti primi niste puncte in plus. La finalul jocului se va face totalul si daca va descurcati bine ati putea avea sansa sa intrati in topul jucatorilor, dar pentru asta trebuie sa demonstrati ca sunteti un sofer foarte bun. Drumul este plin de obstacole si nu e atat de usor precum pare sa ajungeti la finalul traseului. Trebuie sa fiti atenti si sa conduceti cu prudenta ca sa nu scapati pe drum bustenii. Daca nu ajungeti cu toate lemnele la destinatie veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Cu sagetile veti conduce tirul cu lemne. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu Lemne acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri cu lemne, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane de lemne, jocuri de transportat lemne, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7742 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu Lemne, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

koko a spus 23.09.2016

fain

dj catalin a spus 04.12.2015

e tare frate

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info