MARIO LA INFINIT - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario la Infinit:
Mario la Infinit este unul din cele mai frumoase jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes. Trebuie sa va deplasati cu sagetile stanga si dreapta iar cu tasta s trebuie sa sariti cu MArio. Mario are nevoie de ajutorul vostru ca sa salveze printesa si trebuie sa il ajutati in acest joc nou cu Mario la infinit. Va trebui sa treceti cu bine de inamicii din fiecare nivel pentru a ajunge cu bine la castelul de la final. Incercati sa adunati de pe drum cat mai multe monede cu Mario doarece veti primi mai multe puncte si asa veti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, dar pentru asta trebuie sa munciti mult sa terminati jocul cu succes. Daca intrati in inamici veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. Incercati sa gasiti ciupercile ascunse deoarece va vor face mai mari si mai puternici.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasa si s pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario la Infinit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: infinite mario bros, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu mario bros, jocuri cu super mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4340 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario la Infinit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario la Infinit!

Made by www.firstpixel.info