CAMIONUL PRIN URALI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul Prin Urali:
Camionul Prin Urali este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria tirurilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. Trebuie sa dati cu camionul pe spate pana la rampa de incarcare a marfei. Trebuie sa apasati pe space si apoi sa incarcati marca in camion cu ajutorul mouse-ului. Incercati sa aranjati bine cutiile in camion ca ca nu cada cand veti conduce prin muntii ural. Trebuie sa folositi sagetile pentru a conduce camionul. Fiti foarte atenti la traseu deoarece e destul de accidentat si daca va grabiti riscati sa pierdeti din marfa. In fiecare nivel trebuie sa ajungeti la destinatie cu un minim de cutii. Daca nu reusiti trebuie sa reincepeti nivelul. Daca duceti mai multe cutii decat numarul minim veti primi puncte in plus si asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti. Aveti grija cum conduceti sa nu va rasturnati cu camionul deoarece trebuie sa incepeti nivelul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul Prin Urali acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: ural truck, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane in muntii, jocuri cu muntii ural, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7537 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul Prin Urali, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul Prin Urali!

Made by www.firstpixel.info