TESTUL DE IMPACT - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Testul de Impact:
Testul de Impact este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si ingeniozitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes. Scopul e sa adunati cat mai multe puncte, iar acest lucru il puteti face numai prin mai multe incercari, de aceea trebuie sa fiti perseverenti ca sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa asamblati o pista plina de obstacole, rampe, benzi care fac masinile sa mearga mai repede si asa mai departe, care sa se termine cu un zid de lemn, beton sau alte materiale. Dupa aceea trebuie sa alegeti pozitia in care va sta manechinul de teste in camioneta si sa ii dati drumul, sa porneasca. Va trebui sa urmariti cum camioneta se loveste de zidul de la finalul traseului. Ca sa adunati cat mai multe puncte trebuie sa produceti un impact cat mai mare, sa faceti cat mai multe pagube. In acest joc veti avea nevoie doar de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas. In partea de jos aveti toate lucrurile necesare ca sa asamblati pista.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Testul de Impact acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de tese, jocuri cu maini 3d, jocuri cu camionete, jocuri cu masini de teste, turbo dismount, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 18640 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Testul de Impact, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Razvan a spus 11.09.2016

e cel mai naspa joc!

anonim a spus 31.01.2016

este cel mai naspa joc

stefan a spus 23.12.2015

Foarte fain.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info