SOFERUL PE TIR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Soferul pe Tir:
Soferul pe Tir este un joc palpitant aparut in categoria tirurilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. SCopul e sa adunati un punctaj cat mai mare. In primul rand veti primi puncte in functie de distanta parcursa pana se strica tirul. In al doilea rand veti primi puncte in functie de monedele pe care le adunati de pe drum. Trebuie sa folositi sagetile ca sa conduceti camionul. Aveti grija sa nu intrati in alte masini deoarece veti pierde din viata afisata in partea de jos in stanga ecranului. Pe drum sunt si niste chei pe care daca le adunati vi se va repara camionul, ceea ce va va ajuta sa avansati mai mult. Cu sageata stanga si dreapta trebuie sa controlati directia iar cu sageata sus trebuie sa activati nitro ca sa prindeti viteza mai mare cu camionul. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium, alaturi de cei mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti demonstra tuturor de ce sunteti in stare. Incepeti de la inceput daca pierdeti si fiti mai atenti la cum conduceti camionul prin oras.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Soferul pe Tir acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu soferi pe tir, jocuri cu camioane cu nitro, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu soferi pe camion, crazy truck driver, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15371 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soferul pe Tir, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Soferul pe Tir!

Made by www.firstpixel.info