MARIO FLASH - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Flash:
Trebuie sa fiti rapizi in acest joculet de aventura cu Mario, deoarece este primul joc contracronometru de acest fel, ceea ce inseamna ca trebuie sa ajungeti la linia de sosire inainte ca timpul sa se termine. Va trebui sa folositi sagetile stanga si dreapta ca sa va deplasati cu Mario si sageata sus pentru a sari. In acest joc este important sa adunati monede de pe drum ca sa primiti mai multe puncte. La 100 de monede adunate veti primi bonus o viata in plus. Aveti grija sa nu intrati in inamici sau sa nu cadeti in prapastie deoarece veti pierde o viata si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. In partea de sus vor fi afisate vietile, cronometrul, punctele si asa mai departe. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti. Incercati sa gasiti ciupercile ascunse deoarece il vor face pe Mario mai mare si mai rapid. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu cat mai multe puncte.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Flash acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: new mario flash, jocuri de aventura cu mario, jocuri cu super mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2016, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5385 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Flash, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Flash!

Made by www.firstpixel.info