SCOOBY SHAGGY SI DAPHNE DE IMBRACAT - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY SHAGGY SI DAPHNE DE IMBRACAT - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby Shaggy si Daphne de Imbracat:
Scooby Shaggy si Daphne de Imbracat este unul din cele mai frumoase jocuri aparute in aceasta categorie, un joc de crativitate in care trebuie sa imbracati trei personaje din echipa misterelor. Va trebui sa le imbracati ca sa arate cat mai bine. In centru va fi Scooby Doo, in dreapta lui va fi Daphe, cea mai frumoasa din desene animate, si in stanga lui va fi Shaggy cel mai bun prieten al sau. Va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa ii imbracati pe cei trei. Incercati sa alegeti cele mai frumoase tinute pentru eroii nostri de la Cartoon Network. Daca va place cum a iesit imaginea cu eroii nostri din echipa misterelor, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau sa o scoateti la imprimanta ca sa aveti o amintirea frumoasa cu acest joc. In partea de sus a ecranului vor fi tinutele pe care le puteti alege pentru ei. Incercati mai multe sa vedeti cu care le sta cel mai bine celor trei.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby Shaggy si Daphne de Imbracat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu scooby doo de imbracat, jocuri cu shaggy de imbracat, jocuri cu daphne de imbracat, scooby doo dress up, jocuri cu scooby doo noi, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6404 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby Shaggy si Daphne de Imbracat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

gabi a spus 19.12.2015

E SU PER JOCUL

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info