MARIO CU MOTORETA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario cu Motoreta:
Mario cu Motoreta este un nou joculet aparut in categoria motocicletelor doar aici pe www.jocuri-friv.ro, unul din cele mai bune site-uri de jocuri din tara, in care veti avea nevoie de indemanare si agilitate. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes. Scopul jocului este sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel, dar veti vedea ca nu e asa de simplu cum pare. Jocul are 10 nivele, care cresc in dificultate si trebuie sa fiti foarte atenti la traseu. Va trebui sa conduceti motocicleta lui Mario cu ajutorul sagetilor. Aveti mare grija sa nu va rasturnati deoarece veti fi neoviti sa reincepeti nivelul. Trebuie sa adunati de pe drum monede pentru a primi puncte in plus, ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Daca sariti pe rampa incercati sa faceti cascadorii ca sa primiti puncte bonus.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario cu Motoreta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: bario moto mobile, jocuri cu bario, jocuri curse cu motocicleta, jocuri cu motorete, jocuri cu mario cu motocicleta, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2016, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6062 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario cu Motoreta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

David a spus 22.11.2016

Jocuri cu mordecai si rigbi

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info