CARTE DE COLORAT CU UNICORNI SI CAI - JOCURI CU CAI

CARTE DE COLORAT CU UNICORNI SI CAI - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Carte de Colorat cu Unicorni si Cai:
Carte de Colorat cu Unicorni si Cai este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si creativitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes: sa colorati o intreaga carte de colorat, plina de imagini cu unicorni si cai. Puteti sa alegeti ce pagina doriti sa colorati pentru inceput. In dreapta veti avea toate culorile necesare iar in stanga aveti diferite ustensile: mai multe tipuri de pensule si creioane, de diferite dimensiuni, o radiera cu care puteti sa stergeti si asa mai departe. In centru va fi imaginea pe care trebuie sa o colorati, fie cu un cal fie cu un unicorn. Jocul necesita rabdare de aceea nu trebuie sa terminati toata cartea intr-o singura zi. Daca iesiti din joc puteti sa reveniti maine sa continuati de unde ati ramas. In acest joc veti avea neovie de mouse pentru a colora frumos cartea de colorat care are multe imagini cu unicorni si cai frumosi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Carte de Colorat cu Unicorni si Cai acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu carti de colorat, jocuri cu cai de colorat, jocuri cu unicorni, jocuri cu unicorni de colorat, horse and unicorn coloring book, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2016, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14287 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Carte de Colorat cu Unicorni si Cai, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Carte de Colorat cu Unicorni si Cai!

Made by www.firstpixel.info