DESCENDENTII TRATAMENTE FACIALE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII TRATAMENTE FACIALE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii Tratamente Faciale:
Descendentii Tratamente Faciale este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si creativitatea, deoarece numai asa veti reusi sa duceti la bun sfarsit toate sarcinile. Jocul o are in prim plan pe Evie, una din eroinele noastre preferate din filmul Descendentii de la Disney. Va trebui sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a va duce la bun sfarsit sarcinile pas cu pas. In prima parte a jocului trebuie sa faceti niste tratamente faciale pentru Evie ca sa aiba tenul curat. In dreapta veti avea cremele pe care trebuie sa le folositi, creme care elimina cosurile si ridurile si face tenul moale. In acest joc va trebui sa urmati instructiunile primite si asa veti termina repede jocul. In a doua etapa va trebuie imaginatie deoarece aveti de facut un machiaj. Daca va iese frumos va veti indeplini obiectivul cu succes, deoarece Evie va fi foarte fericita. Nu uitati sa ne acordati un like daca v-a placut jocul nostru si de asemenea puteti sa ne lasati un comentariu cu parerea voastra despre EVie din Descendentii.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii Tratamente Faciale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: descendants wicked makeover, jocuri cu evie, jocuri cu evie de machiat, jocuri makeover, jocuri cu tratamente faciale, jocuri cu descendentii 2016, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9788 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii Tratamente Faciale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

VE EEZDFYBN a spus 11.03.2016

rrr

MARIA a spus 16.01.2016

FRUMOS

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info