GLITTER FORCE DE COLORAT - JOCURI DE COLORAT

GLITTER FORCE DE COLORAT - JOCURI DE COLORAT

Cele mai populare JOCURI DE COLORAT

Descrierea jocului Glitter Force de Colorat:
Emily Anderson, Kelsey Ace, Lily Parker si April Swanson te asteapta in primul joc cu Glitter Force in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si totodata sa incerci sa colorezi din ce in ce mai multe obiecte, imagini, lucruri si aventuri alaturi de frumoasele fete super eroine din Glitter Force. Pentru asta ti-am pregatit special cateva imagini deosebite pe care te invitam sa le colorezi cat mai repede, cat mai bine, insa ceea ce conteaza cel mai mult este sa incerci sa le colorezi exact cum ti-am atasat imaginea din joc, deoarece doar in felul acesta vei reusi sa reproduci in totalitate aceste imagini frumoase cu celebrele eroine ale echipei Glitter Force.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa colorezi cat mai precis fetele din Glitter Force - pretty cure.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Glitter Force de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri friv 2016, jocuri 2016, jocuri de fete 2016, jocuri de pictat, jocuri disney 2016, jocuri cu glitter force, jocuri cu pretty cure, jocuri de colorat, jocuri de pictat, jocuri de desenat, jocuri de colorat 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16630 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Glitter Force de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Ana a spus 22.08.2016

Tare jocul....... :))))))))))))))))

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info