MOSUL CU TIRUL - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mosul cu Tirul:
Mosul cu Tirul este un nou joculet aparut in categoria mosului care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan, deoarece numai cu aceste calitati veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes in fiecare nivel: sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel cu camionul lui Mos Craciun si sa incercati sa adunati cat mai multe puncte. CA sa primiti puncte in acest joculet din categoria tirurilor trebuie sa colectati cat mai multe monede si sa ajungeti repede la linia de sosire deoarece fiecare nivel e cronometrat. Veti avea nevoie de sageti cu ajutorul caruia trebuie sa va conduceti camionul. Va trebui sa fiti foarte atenti sa nu va rasturnati deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul acesta e destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si iti vor testa limitele. Trebuie sa fiti atenti la drum si la indicatile primite deoarece numai asa il veti ajuta pe Mos Craciun in cursa lui cu camionul 3d.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mosul cu Tirul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: santa truck ride, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu mos craciun cu camionul, jocuri cu mos craciun noi, jocuri de craciun, jocuri de sarbatoare, jocuri cu cadouri, jocuri cu mos craciun 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11278 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mosul cu Tirul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

DELIA a spus 08.10.2016

IMI PLACE NESPUS DE MULT ACEST JOC

Cosmy a spus 03.01.2016

Mie imi place...:D

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info