TRANSPORTA ARTIFICIILE DE ANUL NOU - JOCURI CU CAMIOANE

TRANSPORTA ARTIFICIILE DE ANUL NOU - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Transporta Artificiile de Anul Nou:
In acest joc cu camioane de transport trebuie sa transportati niste artificii pentru anul nou. In primul nivel va trebui sa duceti la destinatie 15 pachete de artificii, iar in remorci veti avea incarcate 20 de pachete de artificii, ceea ce va permite sa faceti greseli, sa scapati pe drum cateva pachete. Aveti grija deoarece drumul e plin de obstaocle, plin de denivelari si trebuie sa conuceti cu grija sa nu pierdeti prea multe pachete cu artificii. daca nu ajungeti la destinatie cu cel putin 15 pachete veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput, iar la fel se intampla si daca nu ajungeti inainte ca timpul sa se termine, deoarece jocul este contracronometru. Aveti 10 vieti in acest joc si daca le pierdeti pe toate, din pacate veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput, de la primul nivel, oricat de mult ati avansat. In acest joculet din categoria camioanelor veti avea nevoie de sageti pentru a conduce camionul de transport. In partea de sus sunt afisate: numarul de artificii pe care il aveti, numarul minim cu care trebuie sa ajungeti la destinatie, cronometrul si vietile pe care le aveti.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transporta Artificiile de Anul Nou acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: new year fireworks cargo, jocuri de anul nou, jocuri cu artificii, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2756 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transporta Artificiile de Anul Nou, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Transporta Artificiile de Anul Nou!

Made by www.firstpixel.info