SPIDERMAN SI WOLVERINE PUZZLE - JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

SPIDERMAN SI WOLVERINE PUZZLE - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

Descrierea jocului Spiderman si Wolverine Puzzle:
Spiderman si Wolverine Puzzle este un joc de indemanare cu eroul nostru preferat, care iti testeaza capacitatea de concentrare dar mai ales rabdarea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa aranjezi toate partile unei imagini, pentru a obtine imaginea finala cu Spiderman si Wolverine . Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoaece vei vedea ca nu este asa de usor cum pare si trebuie sa fi foarte atent. Pentru inceput trebuie sa iti alegi dificultatea jocului. Iti sugerez sa incepi cu varianta cea mai usaora, pana te obisnuiesti cu jocul, iar mia tarziu sa incerci si variantele mai grele. Varianta mai usaora are un numar mai mic de piese, iar variantele mai grele au tot mai multe piese. Da tot ce ai mai bun si exerseaza pentru a ajunge sa faci repede puzzle-ul. Cu cat il faci mai repede cu atat strangi mai multe puncte. Inainte ca piesele sa se amestece veti avea la dispozitie cateva secunde pentru a vedea imaginea finala cu Spiderman si Wolverine. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Spiderman.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman si Wolverine Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d, jocuri puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri de indemanare, jocuri puzzle cu spiderman, jocuri cu x-men, jocuri sort my tiles wolverine and spiderman, jocuri cu wolverine, jocuri puzzle cu wolverine,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 61911 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman si Wolverine Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andre a spus 27.03.2014

de ce nu sunt multe comntarii?jocul e tare!

jkkiiiii a spus 19.02.2014

hghhbhhhjjjk

andrei a spus 11.12.2013

e super tare spider man si walvarin

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info