CAMIONUL AMERICAN 2 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul American 2:
Camionul American 2 este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria camioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti reusi sa conduceti camioanele si sa le parcati la locul marcat cu linii galbene. In acest joc veti avea nevoie de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul din fiecare nivel. In acest joc pot spune ca timpul este cel mai important deoarece daca scoateti un timp bun veti primi mai multe puncte si asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa parcati camionul american inainte ca timpul sa se termine daca vreti sa nu incepeti nivelul de la inceput. Nu intrati in alte masini din trafic sau in lucruri si cladiri deoarece veti fi nevoiti sa reincepeti jocul cu tiruri americane. Va trebui sa conduceti cu grija si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul acesta e destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si iti vor testa limitele.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul American 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: american truck 2 mean machines, jocuri de parcat camioane, jocuri cu camioane americane, jocuri cu tiruri americane, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15287 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul American 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ANONIM a spus 15.07.2016

Nașpa :P

david a spus 07.01.2016

super

ion a spus 02.01.2016

super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info