TRANSPORTA ROCI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Transporta Roci:
Transporta Roci este un joc frumos aparut in categoria camioanelor, doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati in acest joc deoarece numai asa veti fi in stare sa va indepliniti obiectivul, sa terminati joculetul cu succes. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu camionul de transport. In acest joc veti transporta roci, tot felul de bolovani si pietre. Va trebui sa asteptati ca acest camion sa fie incarcat si apoi sa il conduceti pana la destinatie cu grija ca sa nu pierdeti incarcatura pe drum. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti. Trebuie sa fiti atenti la drum deoarece este denivelat si daca aveti viteza prea mare riscati sa pierdeti din bolovani pe drum. Daca nu ajungeti cu marfa suficienta la destinatie veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Va trebui sa fiti atenti la timp daca doriti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transporta Roci acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de transport, rock transporter 2, jocuri cu roci, jocuri cu pietre, jocuri cu bolovani, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4241 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transporta Roci, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Transporta Roci!

Made by www.firstpixel.info