SPIDERMAN PUZZLE 3 - JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

SPIDERMAN PUZZLE 3 - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

Descrierea jocului Spiderman Puzzle 3:
Spiderman Puzzle 3 este un joc de indemanare cu eroul nostru preferat, care iti testeaza capacitatea de concentrare dar mai ales rabdarea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa aranjezi toate partile unei imagini, pentru a obtine imaginea finala cu Spiderman. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoaece vei vedea ca nu este asa de usor cum pare si trebuie sa fi foarte atent. Pentru inceput trebuie sa iti alegi dificultatea jocului. Iti sugerez sa incepi cu varianta cea mai usaora, pana te obisnuiesti cu jocul, iar mia tarziu sa incerci si variantele mai grele. Varianta mai usaora are un numar mai mic de piese, iar variantele mai grele au tot mai multe piese. Da tot ce ai mai bun si exerseaza pentru a ajunge sa faci repede puzzle-ul. Cu cat il faci mai repede cu atat strangi mai multe puncte. Inainte ca piesele sa se amestece veti avea la dispozitie cateva secunde pentru a vedea imaginea finala cu Spiderman . Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Spiderman Puzzle 3.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman Puzzle 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d, jocuri aranjeaza pisele, jocuri puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri spiderman sliding puzzle, jocuri de aranjat piese, jocuri puzzle cu spiderman,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 60571 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman Puzzle 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vlad gay a spus 21.01.2014

ma nu se incarca

kosty yn a spus 11.01.2014

ce fel de pazal

BAAA a spus 03.01.2014

BUN

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info